KERÁMIA

KeramikArt

Legyen mázas vagy natúr, öntött vagy kézi formázású, a kerámia elegáns, természetes megjelenésével és tartósságával a mai napig az egyik legnépszerűbb anyag, melyből dekorációs- és használati tárgyak készülnek.

Az agyagot már az őskorban ismerte az ember, eleinte figurákat formázott belőle, melyek az őt körülvevő világot képezték le. Meglepő, hogy már egészen korán készültek funkcionális tárgyak, leginkább magvak és növények tárolására alkalmas edények.

A kerámia művességnek az ókori civilizációk szinte mindegyikében kiemelkedő szerepe volt. Például az egyiptomiak az i.e. 4. évezredben kerámia téglával díszítették otthonaikat.

KeramikArt – Évszázados hagyományok, precizitás és szakértelem

Gondos munkánknak köszönhetően az agyag életre kel a kezeink között és saját személyiséget kap! Nem hiszed? Nézd meg a képeket!

Épületkerámia

Avagy a megrendelő ötletei alapján egyedileg gyártott, első osztályú, festett és mintázott kerámia. Nagyszerű példák a különböző homlokzati feliratok, külső díszítő elemek, melyek nemcsak, hogy meseszépek, de az időjárási viszontagságoknak is remekül ellenállnak. Vajon mit szólnának a vevőid az egyedi bejáratodhoz vagy a lenyűgöző pultodhoz?

Te mit szólnál a saját lakásodba/házadba egy teljesen egyedi, lélegzetelállítóan gyönyörű fürdőszobához vagy konyhapulthoz?

Elképesztő, hogy mi mindenre jó ez a szuper anyag – különösen, ha profi módon van megmunkálva!

Dekorációs- és használati tárgyak

Lehet modern és letisztult, otthonosságot sugárzó, hagyománykövető vagy éppen bohókás. A kerámia dekoráció minden környezetbe tökéletesen illeszkedik! A belőle készülő használati tárgyakat – vázákat, tálakat vagy éppen edényeket – az esztétikum mellett az időtállóság jellemzi. Ezért is imádjuk őket! Látogasd meg webáruházunkat a többi termékünkért!

Egyedi kerámia

Kézműves termékeink a legnagyobb gondossággal készülnek, kis szériában. Ugyanakkor 100%-ban egyedi kerámiáit is kérhetsz, szigorúan külön megrendelésre. Ilyen például a lenti képen látható városcímer, amely akár önkormányzati kitüntetéshez is adományozható névre szólóan. Céges ajándékot keresel? Korsóra, tálra, fali tányérra, bonbonierre vagy butellára is rá tudjuk festeni a cég logóját dátummal és egy kedves kis üzenettel (például: „köszönjük a munkád”). A kerámia bármilyen alkalomra – születésnapra, évfordulóra vagy esküvőre – kiváló ajándék: éppen készülőben van nálunk egy 12 darabos passió sorozat a pécsi önkormányzat megrendelésére.  

Ha van egy jó elképzelésed, vagy egy remek alkalom, amire készülődsz, a megvalósítást már nyugodt szívvel ránk bízhatod!

Küldd el nekünk elképzeléseidet, kívánságaidat!
Megígérjük, hogy gyors szakmai segítséget és kedvező árajánlatot adunk.