VISZONTELADÓKNAK

KeramikArt

Hatalmas választék – Minden, ami kerámia!

A magánszemélyek kiszolgálása mellett viszonteladó partnereknek is forgalmazzuk termékeinket illetve alapanyagainkat. Küldetésünk, hogy kifogástalan minőséget biztosítsunk ugyanakkor megőrizzük a versenyképes árainkat.

Megbízható, nagy múltú családi vállalkozás

Szigorú, többlépcsős minőség-ellenőrzés

Hosszú távú, sikeres partneri együttműködés

Kik az ideális partnereink?

Cserépkályhával, kandallóval foglalkozó cégek, akik kész kályhát, kályhacsempét, kályhaajtót, samott téglát valamint építőanyagot keresnek.

Fazekasok, keramikusok, akik minőségi agyagot és mázat vásárolnának (utóbbit rendkívül széles választékban, 300-féle alapszínben).

Kézműves boltok, ajándék üzletek, akik késztermékeket rendelnének tőlünk továbbértékesítésre.

Urnáinkat elsősorban temetkezési vállalkozások, kegyeleti eszközöket forgalmazó áruházak figyelmébe ajánljuk.

Különleges, csipkével díszített kerámia termékeink (például szalvétagyűrű, váza, tál és bonbonier) elegáns megoldást kínálnak rendezvényszervezők, esküvői dekoratőrök számára.

Főként ilyen és ehhez hasonló profilú cégek jelentkezését várjuk, de ha más jellegű üzleted, vállalkozásod van, mégis úgy érzed, hogy termékeink beleillenének a portfóliódba,  akkor is bátran keress meg minket!

Ha csúcsminőségű alapanyagot vásárolnál…

Igen, agyag és agyag között óriási lehet a különbség, ami nagyban befolyásolja a végeredményt! Rengeteget kísérleteztünk, mire egy német gyártó, a Görg und Schneider GmbH  alapanyaga mellett döntöttünk. Nem deformálódik, megfelelően zsugorodik, nagyon szuper! Mindent eldöntő teszt volt egy extra méretű, 60 cm-es cserépkályha zokni elkészítése, ami annak ellenére, hogy hosszúkás, ugyanakkor vékony, tökéletesen megőrizte az alakját. Samott és kerámia máz tekintetében sem elégedünk meg az olcsó és ezzel arányos minőséggel, ezért samottot csakis a Wolfshöher Tonwerke GmbH & Co.KG biztosítja illetve kerámia mázat csakis a Reimbold und Strick mbh termékei közül rendelünk és használunk fel.

A prémium agyagot 10 kg-os zsákokban lehet tőlünk megvásárolni, természetesen hőálló samott tégláink is ebből készülnek.

Partnereink alapanyagbeszerzésben

Miért éri meg KeramikArt viszonteladónak lenni?

Partnereinknek tartósan kedvező árakat és állandó kedvezményeket biztosítunk.

A termékpaletta kialakításában is örömmel segédkezünk, illetve ha bármilyen problémád, kérdésed merülne fel, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Igény szerint értékesítői munkádat reklámanyagokkal, katalógusokkal és termékmintákkal támogatjuk. Célunk a kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés, és az, hogy vásárlóid maximálisan elégedettek legyenek.

Temetkezési vállalatok figyelmébe

Ajánljuk minden temetkezési vállalat figyelmébe saját, egyedi tervezésű urnáinkat több színben.
Tekintse meg videónkat kínálatunkról.

Állandó, magas szintű minőség

100%-ban elégedett ügyfelek, vásárlók

Gördülékeny kommunikáció

Gyors kiszállítás

Kedvező ár/érték arány

Egyedi megoldások

Amennyiben Te is szeretnél viszonteladó partnerünkké válni, vedd fel velünk a kapcsolatot, kérd egyedi árajánlatunkat!

Nézd meg, hogyan dolgozunk, látogass el telephelyünkre, egy előre egyeztetett időpontban szívesen körbevezetünk az üzemben.

Jelentkezés viszonteladónak