SZOLGÁLTATÁSOK

KeramikArt

Egy gyönyörű kandalló vagy cserépkályha a lakás központi része. 
A lobogó tűz látványa minden otthont barátságossá tesz és meghitt, bensőséges hangulatot teremt.

Kályha, kandalló felmérés és tervezés

Helyszíni felmérést végzünk Magyarország, Ausztria és Németország egész területén, ami alapján – a precíz számításoknak megfelelően – modern 3D látványtervet készítünk. A helyszíni felmérés azért is fontos, hogy lássuk, milyen lehetőségeink vannak, illetve szemügyre vegyük a vevő stílusát és megismerjük egyedi igényeit. Ezek alapján tudjuk a legjobb design tervet, a formát, valamint az árajánlatot adni.

Ha a földrajzi távolság nem jelent számodra akadályt, várunk szeretettel pécsi telephelyünkön! Végigvezetünk az üzemben és segítséget nyújtunk abban, hogy olyan kályha/kandalló készülhessen, mely minden apró részletében igazodik elképzeléseidhez.

Kályháink és kandallóink 100%-ban egyediek, valamint a legkorszerűbb légfűtési elven működnek.

Fél évszázados tapasztalatunkat és magas szintű szakmai tudásunkat felhasználva a felméréstől a tervezésen át a beépítésig mindent kézben tartunk!

Az általunk készített cserépkályhák a német és osztrák normáknak megfelelően épülnek. A kivitelezést gondos felmérés és aprólékos tervezés előzi meg.

Egyedi, prémium cserépkályha/csempekandalló vásárlás lépései

Helyszíni felmérés – találkozzunk az otthonodban!

3D látványterv – így már könnyedén el tudod képzelni!

Kivitelezés – a végleges tervtől számított 14 munkanapon belül

Beépítés – a kivitelezést követő 10 munkanapon belül

Cserépkályha, kandalló kivitelezése és beépítése

A kandalló vagy kályha kialakítását illetve beépítését érdemes szakemberekre bíznod! Ez nem csak esztétikai kérdés, hiszen ha jobban belegondolsz, egyáltalán nem mindegy, hogy például meddig képes sugározni a meleget, jól van-e megoldva a szigetelés vagy a bekötés. Nem kell aggódnod, értjük a dolgunkat!

Kályhacsempe

Üzemünkben kizárólag német szabványoknak megfelelő, prémium minőségű kályhacsempét gyártunk, ezzel biztosítjuk, hogy a cserépkályha időtálló és színpompás maradjon.

Több mint 50 000 saját csempeformával rendelkezünk – az egyediség garantált!

Mázak

Cserépkályha ajtók, kiegészítők

Saját tervezésű és gyártású kályhaajtók, padok, vizesbetétek, bekötőcsövek és állandó építőanyag raktárkészlet – lakatos- és asztalosműhelyünknek köszönhetően minden, ami a cserépkályhába beépítésre kerül általunk gyártott saját termék.

Garantáltan egyedi!

Ha hosszú évtizedekig kifogástalanul működő, valóban egyedi

csempekandallóra, cserépkályhára vágysz, fordulj hozzánk bizalommal.