KANDALLÓ

KERAMIKART

Kályha vagy kandalló?

Két különböző technológia, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. A cserépkályha hosszú órákig képes megtartani a meleget, a kandalló legklasszabb sajátossága, hogy teljesítménye valamelyest szabályozható. Tehát mindenki döntsön személyes ízlése, preferenciái szerint! A csempekandalló lényegében a két fűtési rendszer legjobb tulajdonságait, előnyeit ötvözi. A burkolat közötti légrés gyors felmelegedést tesz lehetővé, valamint hosszú órákon keresztül megtartja a hőt… Ja, és persze az ilyen típusú kandalló látványnak sem utolsó!

Egyedi kandalló komplett tervezéssel, felméréssel és kivitelezéssel

Örök dilemma, hogy gyárilag készre szerelt berendezés vagy épített kandalló mellett tegyük-e le a voksunkat. Ha fontos számodra a minőség és az egyediség, érdemes az utóbbit választanod!

A 3D látványtervet mindig egy helyszíni felmérés előzi meg, amikor munkatársaink ellátogatnak otthonodba. A tervezésnél figyelembe vesszük a ház szerkezeti adottságait, fűtéstechnikai szempontjait, méretét, enteriőrjét, és ezek alapján javasoljuk a legjobb megoldást.

A kandallók alapja kiváló minőségű samott tégla, mely szintén saját üzemünkből kerül ki.

A kandalló beépítéséhez mindent el tudunk készíteni kiválóan felszerelt lakatosüzemünkben. A kopóanyagok rozsdamentes kivitelben készülnek, gyakorlatilag elnyűhetetlenek!

Rusztikus, modern vagy minimalista stílusban is kérheted a kandallót…

A variációk száma gyakorlatilag végtelen: a körbeburkoláshoz több mint 50 000 különböző formájú és több mint 1600 színű csempéből válogathatsz! Ha szeretnéd, egyedi festés is díszítheti a kerámiát – Gyöngyi kezei közül lélegzetelállító alkotások kerülnek ki! Olyan kiegészítő elemeket is kérhetsz, mint például a fa lappal fedett ülőke, amit asztalosműhelyünkben egyedi méretben és stílusban is el tudunk készíteni a kandallódhoz.

Amit meg lehet valósítani, azt mi meg is valósítjuk!

Zárt égésterű kandallók saját elképzeléseid alapján, a KeramikArttól.