CSERÉPKÁLYHA

„Nincs két egyforma ember, ahogy két egyforma cserépkályha sincs!”

Semmihez sem hasonlítható érzés, amikor kint repkednek a mínuszok, Te pedig bent ülsz a nappaliban, odakuckózva a finom, meleg cserépkályhához. Na, ez az oka annak, amiért – kiegészítő vagy fő fűtési rendszerként – még mindig sokan emellett a hagyományos megoldás mellett döntenek!

Cserépkályha szenvedéllyel és szakértelemmel – Így dolgozunk mi

Kizárólag samott építőanyagból építjük a járatokat, az úgynevezett duplafalú kivitelezéssel. A tűztérbe speciális lego téglát építünk, aminek az alakja is a jó égést biztosítja. Fontos a kályha megfelelő kialakítása, mert így több órán át vagy akár egy napig is képes sugározni a meleget. A cserépkályha remek tulajdonsága, hogy 85%-os hatásfokot nyújt, és a finom szállópor-kibocsátás nem is mérhető, tehát a megengedett minimum értéket sem éri el.

A vállalkozásunk által tervezett, minőségi inox ajtók felelnek az optimális légbeeresztésért, szigetelésért és természetesen a biztonságos használatért.

 

A kiváló minőség garantált!

A cserépkályhák tűztereit a német DBI Gastechnologisches Institutnál vizsgáltattuk be, így érvényes tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezen dokumentum nélkül lehetetlen lenne a kivitelezés Németországban és Ausztriában. A cserépkályha tűztere minden esetben a saját súlyával áll, ami azt jelenti, hogy az ajtóra építjük a tűztértéglákat, így a helyéről nem tud kimozdulni.

Nem elég, ha valami jól néz ki, azt a gyakorlatban ki is kell próbálni! Erre szolgál az úgynevezett tesztkályha, amelyet bonyolultabb szerkezeti megoldásoknál újra és újra felépítünk a lakatosműhelyben, így biztosítva a kifogástalan működést.

A kályha lelke: a samott tégla

A samott, vagy más néven porcelánföld legalább olyan fontos alkotóeleme a cserépkályhának, mint maga a cserép. Minden kályhánkat egyedi gyártású samott téglákból készítjük el. A samott egy természetes anyag, fő tulajdonsága, hogy nagyszerűen tartja és vezeti a hőt, így gondoskodik arról, hogy egy-egy cserépkályha hosszasan melegítse élettereinket.

1600-féle máz és több mint 50 000 csempeforma – Melyiket kéred?

Üzemünkben kiváló minőségű, minden szabványnak megfelelő kályhacsempét gyártunk. Amikor azt mondjuk, hogy cserépkályháink egyediek, az nem egy légből kapott marketingfogás! Működésben és dizájnban is rugalmasan igazodni tudunk vásárlóink elképzeléseihez (igen, ha kék nyuszit szeretnél a kályhára, akkor az lesz rajta).